Cücük İlkokulu
CÜCÜK MAH. CÜCÜK KÜME EVLERİ KAYAPINAR CÜCÜK ILK OKULU BLOK NO 16 KAYAPINAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, sorumluluk bilinci olan, Milli değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, insani ve ahlaki değerleri kazanmış, bir üst eğitim kurumuna hazır özgüveni gelişmiş mutlu ve başarılı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Okuyan, sorgulayan, özgür düşünen, teknolojik gelişmelere açık, millî ve manevi değerlere bağlı, hakkı ve adaleti üstün tutan, kendini milletini ve insanlığı yaşatmaya adamış, insanlığın sorunlarına çözüm arayan, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan, Türkçeyi iyi kullanabilen, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, sürekli kendini yenileyen, bir nesil yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :

SOBALI